Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα συναγερμού για κάθε χώρο!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή στα συστήματα συναγερμού που διαθέτουμε και που μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς, βάση των προδιαγραφών του χώρου σας, με γνώμονα την λειτουργικότητα, το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και το βασικότερο όλων, την ασφάλειά σας.
Η SPYTECH διαθέτει εξοπλισμό και υλικά εγκατάστασης αρίστης ποιότητας, από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην αγορά και σε συνδυασμό με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό τοποθετούνται άμεσα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο .
Η εταιρία μας κατέχει όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης του άρθρου 2 του Ν 2518/1997 ( αγορά και εμπόριο συστημάτων ασφαλείας ) , και άρθρου 3 του Ν 2518/1997 ( εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας ).
Συναγερμοί σπιτιών και Κέντρο Λήψης Σημάτων
Εκτός όμως από την ενεργοποίηση της σειρήνας υπάρχει και η υπηρεσία του Κέντρου λήψης σημάτων. Το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού είναι ένας σταθμός παρακολούθησης, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και ελέγχει τα συνδεμένα συστήματα συναγερμού. Έτσι όταν για κάποιο λόγο ενεργοποιείται ο συναγερμός του σπιτιού, δέχεται το σήμα και ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες, την αστυνομία και όποιο άλλο φυσικό πρόσωπο ή υπηρεσία επιθυμεί ο πελάτης.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το κέντρο λήψης σημάτων βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα επίγεια τηλεφωνικά δίκτυα και δυστυχώς αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας. Με τις συνεχείς μετακινήσεις πελατών από πάροχο σε πάροχο και την παράλληλη λειτουργία internet στις γραμμές, συχνά υπάρχουν θέματα δυσλειτουργίας, ενώ ο κίνδυνος δολιοφθοράς είναι αυξημένος αφού οι γραμμές είναι συνήθως εκτεθειμένες. Τα GSM με κάρτα SIM ομιλίας, που είναι συσκευές περασμένης τεχνολογίας, αντιμετώπισαν σε ένα βαθμό το πρόβλημα αλλά δεν το έλυσαν οριστικά. Η SPYTECH SECURITY πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό ασφάλειας με την τεχνολογία Machine to Machine (Μ2Μ) GLOBAL SIM GPRS vodafone.
Ως Μ2Μ ορίζουμε την επικοινωνία μεταξύ μηχανών/συσκευών, που έχουν δυνατότητα μετάδοσης πληροφοριών και κεντρικών εφαρμογών ελέγχου ή παροχής υπηρεσιών, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας αποτελεί τον πλέον σύγχρονο και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με το κέντρο λήψης σημάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται ευρέως στον τραπεζικό κλάδο όπου οι ανάγκες ασφάλειας είναι στο μέγιστο βαθμό. To GLOBAL SIM GPRS αποτελείται από μια συσκευή GPRS που εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μία κάρτα DATA SIM GLOBAL. Η κάρτα αυτή έχει την μοναδική δυνατότητα να χρησιμοποιεί και τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας (VODAFONE, CQSMOTE, WIND)εφόσον υποστηρίζεται από την συσκευή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η επικοινωνία του συστήματος με το κέντρο λήψης σημάτων δεν «KOBETAI» ποτέ.

Άλλες λειτουργίες συναγερμών σπιτιού

Κουμπί πανικού – Το κουμπί πανικού είναι μια λειτουργία που υπάρχει στο πληκτρολόγιο των συναγερμών και το χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που νιώσουμε ότι απειλούμαστε ενώ βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι (πχ. από κάποιον που προσπαθεί να παραβιάσει το σπίτι μας ή όταν νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε). Πατώντας το κουμπί πανικού ενεργοποιείται ο συναγερμός και ταυτόχρονα ειδοποιούνται το Κέντρο λήψης σημάτων και οι αρμόδιες αρχές.
Προσωπικός κωδικός απειλής – Ο προσωπικός κωδικός απειλής είναι ο μυστικός κωδικός που χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που ερχόμενοι στο σπίτι, μας ακινητοποιήσουν στη πόρτα του σπιτιού και μας αναγκάσουν με την απειλή να περάσουμε μέσα και να απενεργοποιήσουμε τον συναγερμό. Τότε εμείς πληκτρολογούμε τον προσωπικό κωδικό απειλής ο οποίος αφοπλίζει τον συναγερμό σπιτιού αλλά ταυτόχρονα ειδοποιείται το Κέντρο λήψης σημάτων και οι αρμόδιες αρχές ότι απειλούμαστε στο σπίτι.
Κουμπί ιατρικής βοήθειας – Το Κουμπί ιατρικής βοήθειας είναι ένα κουμπί που υπάρχει στο πληκτρολόγιο του συναγερμού μας και το ενεργοποιούμε σε περίπτωση που χρειαστούμε ιατρική βοήθεια (πχ. όταν δεν αισθανθούμε καλά για κάποιο λόγο). Όταν πατήσουμε το κουμπί ιατρικής βοήθειας αμέσως ειδοποιείται το κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού και αυτόματα το κέντρο ειδοποιεί το ασθενοφόρο ή όποιο άλλο πρόσωπο ή υπηρεσία επιθυμεί ο πελάτης.